Party informatieStampin' Up!® producten worden niet in winkels verkocht, maar zijn verkrijgbaar via een netwerk van onafhankelijke consultants, genaamd Stampin' Up!® demonstratrices.

Als je bij je thuis een party of workshop organiseer laat ik graag zien wat het brede assortiment van Stampin'Up! inhoud. Welke mogelijkheden er zijn om de producten te gebruiken en natuurlijk een demonstratie van een specifiek product (kan ook op verzoek).

  • Heb je zin in een gegarandeerd gezellige en creatieve avond met vriend(in)en, familie buren of andere geïnteresseerde  te organiseren.
  • Heb je zin om gratis Stampin'Up! producten te willen verdienen (zie onderstaand overzicht)
Dan is het geven van een party of workshop echt iets voor jou. Als je een party organiseer dan ontvang je, van mij als demonstratrice, een Stampin' Up!®  partybag. Deze partybag is gevuld met de jaarlijkse catalogus de dan geldende seizoenscatalogus en een ??. 

Als je hostess bent van je eigen party of workshop dan zit daar natuurlijk ook een voordeel aan. Vanaf een partyomzet van tenminste € 200,00 mag je al gratis producten uitkiezen. In onderstaand tabel staat weergegeven wat je dan zou kunnen ontvangen.

Wat zijn de eventuele mogelijkheden:
  • Je kunt een party bij je thuis houden of bij de buurtvereniging, zodat je samen met vriendinnen en/of familie kennis kunt maken met deze exclusieve stempels en producten  Je bent dan de hostess en kunt op leuke extraatjes rekenen.
  • Je kunt een workshop geven. Dan maak je in overleg een leuk project of kaarten stack. Hiervoor wordt een vergoeding van de materialen per persoon in rekening gebracht. 
  • Ook organiseer ik (zie evenementen) inloopochtenden en workshops bij mij thuis (Den Haag, Wateringseveld). In de maandelijkse nieuwsbrief kom ik hierop terug. Als je deze ook wilt ontvangen stuur een mailtje naar onderstaand mailadres.
Heb je interesse om een party of workshop bij je thuis te organiseren? Mail dan naar: Dianavdkooij@kpnmail.nl of bel 06-41226555 / 070-3935708. Dan zullen we in overleg een gezellige avond organiseren waar zelfs een niet creatieveling met veel plezier op terug kijkt.

Ik hoor graag van je, groetjes Diana


0 reacties:

Een reactie plaatsen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl