Join NowHallo, ik ben Diana en sinds 8 oktober 2012 ben ik creatieve coach van Stampin'Up! producten, ook wel onafhankelijk Stampin'Up! demonstratice genoemd. Inmiddels heb ik een gezellig team met 8 meiden die allemaal leuk vinden om creatief bezig te zijn. De ene voor de hobby, de ander om een centje bij te verdienen of om gratis te kunnen knutselen.

Lijkt het jou nou ook leuk om lid te worden van mijn team; neem dan contact met me op. 

Diana van der Kooij
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl Wat betekent dit: je zoekt een productpakket uit voor precies 175€ en je betaalt er 129€. Wat in dat pakket zit is helemaal jou keuze.......dat kan dus variëren van inkt, papier, bundels en zelfs de Bigshot is een mogelijkheid. 

Stel je wordt lid van mijn team dan kan Stampin'Up! alles voor je zijn wat jij wilt dat het is. Hieronder heb ik een paar voorbeelden beschreven.

De carrière demo: deze demonstratice wil de mogelijkheid aangrijpen om op lange termijn een carrière binnen Stampin'Up! te verwezenlijken. Oftewel hij/zij wil met Stampin'Up! een extra inkomen ontvangen.
De hobby demo: dit is een Stampin'Up! liefhebber die gebruik maakt van de 20% korting op zijn/haar bestellingen. Maar ook de gelegenheid heeft om naar alle evenementen te gaan die Stampin'up! biedt maar ook die mijn team biedt.
De sezioens demo: deze demonstratrice kan voor een korte termijn lid worden maar kan ook alleen tijdens b.v. het kerstseizoen heel actief workshops en party's geven.

Uiteraard hoef je natuurlijk niet hier binnen te passen. 
Natuurlijk zal ik je bijstaan en begeleiden zolang dit nodig en wenselijk is.


De voorwaarde(n):
Om een demonstratrice te zijn, heeft Stampin'Up! maar 1 voorwaarde en dat is dat je per kalender kwartaal een omzet hebt van € 364,00 bruto dat staat aan ongeveer € 300,00 netto. Er zitten echt geen andere addertjes onder het gras. 

De voordelen: 
  • 20% korting per product met een maximum 25%;
  • Je ontvangt het gratis per kwartaal het Stampin'success magazine
  • toegang tot een online netwerk van "papercrafters" over de gehele wereld.
  • En een open uitnodiging om naar de geweldige Stampin'Up! OnStage evenementen te gaan.
  • De kans om extra Stampin'Up! inkomen te ontvangen.

Wil je gelijk lid worden dan "Join Me" en je kunt me vinden met mijn eigen naam:  Diana van der Kooij


voorbeeld van de gratis "Business kit"

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl